Corian

Despre Corian®

Culorile în care este oferit Corian® permit o paletă aproape nelimitată de lucru. Puteţi alege o singură culoare; o bază neutră pentru design; sau să experimentaţi armonii surprinzătoare. Corian® poate fi, de asemenea, utilizat pentru inserţii, accente sau ca un element versatil de completare a altor materiale, cum ar fi metal, lemn, piatră, etc. Nuanţele, modelele şi texturile sunt grupate în funcţie de stil şi caracter. Vă rugăm să aveţi în vedere că unele culori închise ale Corian® sunt mai sensibile şi necesită mai multă grijă şi întreţinere decât culorile mai deschise şi ar trebui utilizate numai în zone cu circulaţie redusă sau ca elemente de accent.

Imaginea translucidă a materialului Corian® este evidentă în special în culorile mai deschise, precum şi în plăcile mai subţiri. Mulţi decoratori utilizează acest material pentru a crea lămpi sau efecte de lumină în diferite aplicaţii. O culoare creată special, Ice White (alb de gheaţă), care este disponibilă în plăci de 6 mm şi 12 mm, prezintă transluciditate sporită şi poate fi utilizată pentru a crea efecte de lumină aproape nelimitate.

Click pentru detalii

Corian® este un material de suprafaţă solid, neporos, omogen, compus din ±1/3 răşină acrilică (cunoscută şi sub numele PolyMethyl MethAcrylate sau PMMA), şi ±2/3 minerale naturale. Corian® este un material inert şi nu este toxic. Nu emite gaze în condiţii de temperatură normală. La ardere, emite multe gaze de carbon şi fumul generat este uşor din punct de vedere vizual şi nu conţine gaze halogenate toxice.

Descarca fisa tehnica de aici.

Sistemul Sanitar

Sănătatea este bunul nostru cel mai de preţ şi merită prin urmare cea mai bună îngrijire. DUPONT™ CORIAN® promite să ofere atât confort cât și eficacitate. Detalii aici.

Corian® 3D

Recent a fost introdusă pe piață colecția 3D care cuprinde panouri pentru interioare, suprafețe decorative și forme uimitoare de geometrie avansata. Detalii aici.